Jonna McCabe er professionel træner og underviser i de fleste westerndiscipliner på alle niveauer.

Jonna har været horsetrainer i USA i 9 år. Hun  har drevet træningsstald i Danmark siden 2000.
Hun har deltaget i mange store internationale stævner stævner heriblandt:

  • WM i  kreuth på Hingsten Ruf lil Nimble
  • VM i Kentuckyi 2010 på den legendariske Starbucks Sidekick.

Derudover deltages der i mange nationale stævner årligt, hvor Jonna selv deltager. Men du kan også blive en del af teamet og blive kyndigt vejledt gennem din stævne weekend.

 

Undervisning på egen hest

På egen hest er det individuelt undervisning og har en varighed på 45 min. Vi underviser alle, fra nybegyndere til meget øvet. Vi laver en plan til dig, så du altid har noget konkret at arbejde med, mellem dine undervisnings timer. Vi underviser i alle western discipliner og vi her derudover faste dage , hvor man kan tilmelde sig Trail træning. Mangler man alligevel nogle råd eller man står midt i et problem, kan man suplere op med online undervisning.

 

Undervisning på elevheste

Vi har en del velredne quarter elevheste, som man kan modtage undervisning på. Det er en meget god tilgang, til at prøve western ridning på og måske derfra beslutte om det er noget for dig. Hvis du forelsker dig i sporten og Quarterhesten, så kan vi være behjælpelig både med at du får købt den rigtige hest, men også det rigtige udstyr. Alle vores elevheste er meget rolige, men stadig meget velredne og lette for hjælperne.

 

Clinics

Vi har i løbet af året flere Clinics her på stedet. Det kan være alt fra Ungheste, basis træning eller reining clinics. Datoer for disse er at finde her på siden eller vores Facebook side. Jeg kører også gerne ud af huset, hvis du gerne vil arrangere en clinic et sted i landet.

 


Start allerede din træning der hjemme 

Du vil kunne finde flere små trænings fif, via vores videoer der udkommer med jævne mellemrum på Facebook. Skynd dig ind, og start din læringsprocess. 

SE VIDEO HER

Nonpro Team

Vi har et af Danmarks største Nonpro Teams.

Man er som showrytter er en del af teamet, enten fordi man står her med hesten og træner dagligt, eller fordi man kører ind til undervisning jævnligt. Vi tager afsted til stævner sammen og man får hjælp i form af enten vejledning, eller skoling af din hest. Dette er en kæmpe fordel som nonpro rytter at have hjælp til stævner. Derud over har vi et enormt stærkt sammenhold.